onsdag 29. april 2009

Lommetøfler

Fant oppskriften på disse lommetøflene på bloggen hos Hedvig. Et lettvint håndarbeide å ta med seg. Disse er strikket i vamsegarn på p nr. 6. Så har de fått seg en runde i vaskemaskinen, tovet på 40 grader. Nå kan de varme et par vinterbleke tåfiser str. 35





lørdag 25. april 2009

Lita veske.

Helg! Og i dag er det ganske grått her. Fin anledning til å sitte på syrommet litt. Fant noen bilder + beskrivelse på ei lita veske hos Lappeklipp og måtte bare prøve. Brukte fredagskvelden på quilting og sammensying, og starta denne dagen med å sprette opp det siste som var sydd i går. Sånn kan det gå med seinkveldsying. Hadde klart å sy hankene slik at de lå inni foret!! Ja, ja. Ble litt spretting og fixing og fikk det til til slutt. Tror jeg må prøve dette en gang til, for denne var artig å sy, og nå vet jeg jo hva jeg ikke skal gjøre.






Tusen takk til lappeklipp som deler sine ideer!!





tirsdag 21. april 2009

Nå kan sommeren bare komme!

Jeg er klar! Fått ferdig denne toppen som jeg tenker å bruke når det blir litt varmere i været. Den er strikket etter mønster fra garnstudio som jeg fant på nett. Strikket på p.nr 3,5 i cotton viscose. Greit å strikke med dette garnet, men fliser seg lett. Er derfor litt spent på om hvordan den blir i bruk. Noen som har erfaring med dette garnet?

Forøvrig synes jeg det er veldig artig å bli ønsket velkommen til denne bloggverden. Var ikke klar over at dette var så gøy!! Prøver å være litt bevisst også da, i forhold til hvor lang tid man egentlig bruker på nett. Tiden går jo bare plutselig veldig fort!!! Kommer nok til å legge inn mere på sidelinja etterhvert som jeg får det til, og får bestemt meg for hva. Og så er det jo like spennende hver gang om noen legger igjen en liten hilsen. Artig er det i allefall.


fredag 17. april 2009

Pulsvarmere

I dag måtte jeg hente fram snøfreseren. Håper dette blir siste gang for denne vinteren!Vel,vel. Her er noe av det jeg har gjort ferdig i det siste: Pulsvarmere strikket av tynn alpakka, funnet også dette mønsteret på garnstudio.
Spiralsokker strikket i mirasol, alpakkagarn. Litt problemer med tekst/bilde plassering. Men,men. Får se om det ikke blir bedre etterhvert. Denne puta har jeg quiltet tidligere i vinter. Har brukt dobbel vatt i selve motivet. Trengte å øve litt på frihåndsquilting, da det var en stund siden sist.






torsdag 16. april 2009

Fridag






Her ser dere dukka til jenta mi. Teppet hun sitter på har jeg hekla da jeg var ca. 10 år. Lærte å hekle sånne ruter av min bestemor. Hun hekla teppe til sofaen, jeg hekla teppe til dukkevogna mi. Synes det er litt artig at i dag er det jenta mi som bruker dette teppet til dukkene sine. Puta har hun sydd selv, og jeg har laga "bunaden".









Akkurat nå er det denne jeg holder på med. Skal bli en sommertopp, mønster fra garnstudio.
Men i dag har sola tittet fram. Og da frister det mere med en liten skitur. Vært på Keipen, Aunfjellet. Flott utsikt. Her mot fjellet Elgen, med Andøya i bakgrunnen. Her er så bratt på sjøsida at man ser rett ned i fjæra.

tirsdag 14. april 2009

Hurra!!!

Jepp! Da er jeg i gang. Har fått hjelp av Solfrid til å starte denne bloggen. Har jo brukt endel tid på å modne ideen, kikka rundt og sett mye fint. Og så får man jo lyst til å prøve dette selv. Så da får jeg prøve, da.
Tenker å legge inn litt bilder av håndarbeid og slikt som jeg holder på med. Er glad i quilting og strikking. Og så er jeg veldig glad i å gå på fjellet, så det blir nok litt fjellbilder også etterhvert. Så får vi se da, om noen kikker innom....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...