tirsdag 30. juni 2009

Horntindan

I går kveld fikk jeg meg en fjelltur til Horntindan i Kvæfjord. Dette er en av ekstratoppene i årets Ti på Topp. Turen gikk......... opp hit. Varden ligger på den første av de tre tindenene. Hvis man klikker på bildet, får man det større.
Flott landskap på tur opp. Vindstille og kveldsol. Bak Reinspælen lokker Møysalen i det fjerne....
Utsikt sør inn i Gullesfjorden. Nesten på toppen....
.....og utsikt nordover fra toppen. 895 m.o.h. Bildet er tatt kl. 23. 20. Gapøya midt i bildet, Kveøya og Borkenes bak varden.
Enda en fantastisk tur. Denne gang en skikkelig ego-tripp. Er veldig takknemlig for å kunne ta en sånn tur, for å ha tid, anledning og ikke minst helse til å kunne gjøre dette. Tenk å være så heldig!

søndag 28. juni 2009

Lavvotur!

I helga har vi vært på lavvotur. Kjørte fredag etter jobb til Skjomen ved Narvik, og videre oppover Nordalen. Har aldri vært her før, er jo spennende å dra på nye steder. Naturen her er bare helt fantastisk. Kjørte til veis ende, og campet ved vannet der. Fantastisk flott!!!
På lørdag gikk vi oss en tur til Losisstua, som tilhører turistforeningen i Narvik.
Fin sti opp mot hytta, litt spennende å gå på hengebrua over elva.
Hadde med to jenter på 8 og 9 år, og begge kom seg over uten at det var for nifst. Videre forbi hytta gikk vi til Losisvannet. Her var lite fisk å få, men naturen er bare helt fantastisk vakker. Her er enda litt is i vannet, og mye snø i fjellene. Vannet ligger ved ca.700 m.o.h. Utrolig flott tur! Blir helt overveldet av hvor vakkert det er i vår fjellverden. En slik tur er virkelig noe som gir avveksling og påfyll. Anbefales!! Ønsker alle ei fin uke!

mandag 22. juni 2009

Award!


Har fått denne koselige/nusselige awarden av Lisemor. Tusen takk, Lisemor! Det synes jeg var kjempeartig, det gleda meg veldig! Jeg vil gjerne sende den videre til Solfrid på det glade hjørnet. Fordi du har hjulpet meg, både med å starte blogg og med andre ting, og for at du er en positiv og hjelpsom person som er til glede for de rundt deg!

onsdag 17. juni 2009

Mot lysere tider........

..er tittelen på dette settet. Mønster av Vera Fjellås.

Øyenstikkerne har vært blinde lenge, men har nå fått øyne av perler og paljetter.

Ville myke opp kvadratene i midten med litt bue-quilting. Stoffene er såpass urolige at quiltingen ikke synes så godt på forsiden. Bildene er litt små, men hvis man klikker på de, blir de større.

Godt å få ferdig et prosjekt som har vært igang en stund. Over til neste.





onsdag 10. juni 2009

Nytt prosjekt på gang

Fant mønster på en flott sommerkjole på Garnstudio, og falt fullstendig for den. Tenkte først at siden blått er min farge, ville den være ypperlig å lage i blå farger. Og startet med friskt mot......
Men..... syntes ikke det ble helt som forventet. De nydelige blå fargene ble helt iskalde mot den lyse beige fargen. Så da....

dro jeg og kjøpte de friske sommerfargene som står i oppskrifta. Så var det bare å rekke opp og starte på nytt. Ble mye mer fornøyd med fargesammensetningen......


ja........ tror dette blir bra. Har ikke heklet på en evighet, så det var kjempeartig. Er veldig spent på om størrelsen på heklerutene vil passe med omkretsen nederst på kjolen når de skal sys på....tvi,tvi...









mandag 8. juni 2009

Tur med korpset

I helga har vi vært på korpstur med denne flotte gjengen fra Sama skolekorps. Turen gikk med buss til Tromsø fredag, med retur søndag ettermiddag. Hatt en kjempefin tur. Litt surt å spille/drille på lørdags formiddag, men sola kom etterhvert utover ettermiddagen (det passa i grunnen veldig bra, siden vi hadde grillmat på menyen)
Sinere på kvelden glimtet det til med sol, og vi fikk se byen badet i midnattsol. Da kunne jeg bare ikke dy meg, måtte ut en tur og opp i fjellsiden for å ta noen bilder. Disse bildene er tatt ca kl. 01.00 natt til søndag.

Du verden så vakkert dette landet er!




onsdag 3. juni 2009

Kilhusåsen


Endelig i gang med Ti på Topp. Har gledet meg til dette. Vært på årets første topp i dag.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...