mandag 22. juni 2009

Award!


Har fått denne koselige/nusselige awarden av Lisemor. Tusen takk, Lisemor! Det synes jeg var kjempeartig, det gleda meg veldig! Jeg vil gjerne sende den videre til Solfrid på det glade hjørnet. Fordi du har hjulpet meg, både med å starte blogg og med andre ting, og for at du er en positiv og hjelpsom person som er til glede for de rundt deg!

3 kommentarer:

 1. Tusen takk for koselig kommentar hos meg! Du lager mye fint, ser jeg.Likte veldig godt den toppen du hadde strikket, må nok titte innom Garnstudio sine sider og skrive ut mønsteret jeg også. Blir jo så inspirert når en ser alt det fine som lages på bloggene! Jeg er i alle fall lettpåvirkelig! Og du, så likte jeg så godt det teppet du hadde laget til jenta di, det med hjertene på. Nydelig!

  SvarSlett
 2. heisann....så lenge siden jeg har vært innom her...du, den øyestikkeren var praktfull...me like:) her kaller jobben, å æ har ikke løst pga fing vær...men det nøtta vel ikke..ha en flott aften med det du ska til me, og grattis med award:)

  SvarSlett
 3. Heia!

  Sorry seint svar, må skylde på ferietid.
  Tuuusen takk for awarden. Er veldig fornøyd med at jeg fikk deg igang, for da får jeg se mer av alle de flotte tingene du lager. Litt letter å ha oversikten siden vi bor så "langt" fra hverandre ;-)
  Blir spennende å følge deg videre.
  Flotte bilder også fra turene dine. Får legge meg mer i trening så kanskje jeg kan klare å følge med deg en gang...

  klem ¤

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...