tirsdag 21. april 2009

Nå kan sommeren bare komme!

Jeg er klar! Fått ferdig denne toppen som jeg tenker å bruke når det blir litt varmere i været. Den er strikket etter mønster fra garnstudio som jeg fant på nett. Strikket på p.nr 3,5 i cotton viscose. Greit å strikke med dette garnet, men fliser seg lett. Er derfor litt spent på om hvordan den blir i bruk. Noen som har erfaring med dette garnet?

Forøvrig synes jeg det er veldig artig å bli ønsket velkommen til denne bloggverden. Var ikke klar over at dette var så gøy!! Prøver å være litt bevisst også da, i forhold til hvor lang tid man egentlig bruker på nett. Tiden går jo bare plutselig veldig fort!!! Kommer nok til å legge inn mere på sidelinja etterhvert som jeg får det til, og får bestemt meg for hva. Og så er det jo like spennende hver gang om noen legger igjen en liten hilsen. Artig er det i allefall.


3 kommentarer:

 1. Wow! Lekker topp! Kan forøvrig bekrefte at tiden kan gå veeeldig fort når man sitter og surfer på alle de fine bloggene som finnes ute på nettet. Men artig er det!

  SvarSlett
 2. Så stilig toppen ble, det blir noe å svinse rundt i til sommeren ;-)

  SvarSlett
 3. Så flott topp du har laget. Og kjempefine pulsvarmere i inlegget under. Det er utrolig mange flotte blogger og koselige mennesker her i "blogglandia". Lett for at man blir litt hektet ja hehe. Men man får masse inspirasjon ved å kikke på andres sider.
  Ønsker deg lykke til videre med bloggingen :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...